dimecres, 27 de gener del 2021

Invito a estar a les taules electorals als polítics i jutges

 

L' 1 d'octubre no podíem votar, era il·legal, ens van amenaçar a molts els van pegar, nosaltres ho volíem fer, els nostres representant ho volien fer, i això no era suficient per ells. Ara els nostres representants , els que hem votat han decidit aplaçar les eleccions, no es pot anar a votar jugant-se la salut. Els metges i especialistes no recomanen fer les eleccions. Però es veu que la justícia diu que si que ara em d'anar a votar, dona igual que hi hagi una pandèmia. De moment avant, sense escoltar al poble, sense escoltar als representants polítics, sense escoltar als científics i metges. 


Mes trist m'ha resultat que els polítics nostres comencin la campanya, per que natros no volen posar en perill a ningú, no volíem fer-les ara, per que seguir el joc. Encara mes penós es pensar que han triat a persones per estar a les taules electorals. M'esteu dient que aquestes persones han d'estar tot el dia exposades, en contacte amb gent. Han tingut la barra de dir que a ultima hora aniran els malalts de Covid i els que estan confinats. Com es pot permetre posar en risc la salut de la gent d'aquesta manera.

El primer cop que volia anar a votar feien les eleccions per dir si o no a l'entrada a la OTAN. Em feia falta un mes per fer 18 anys, i no vaig poder. Des de llavors no he faltat mai a unes eleccions. 

Però aquestes eleccions si es fan  posant en risc la salut de les persones per que als polítics nomes els interessa aconseguir escons i així més poder, sense importar-li la població no hi aniré. Tots sabeu que soc molt d'esquerra, però em dona absolutament igual qui guanyi per que no he vist a ningú que es negui a posar en risc a la població. Crec que la política a oblidat totalment per a que serveix. Els polítics son els gestors que em triat natros, no poden ser aliens a la població. No es una carrera per aconseguir poder i diners. Es un funcionari públic al servei de la població. 

Moltes persones grans que conec no volen posar la seva salut en risc i no aniran a votar, em diuen que ho poden fer per correu....no maregen a la gent si us plau. 

Per cert no entenc si els tràmits del banc ja casi els fem tots per internet, les gestions amb l'agencia tributaria també, a l'INEM ja no pots ni trucar, tot per internet...per que no han gestionat per que puguem votar per internet. No interessà hi han moltes despeses al muntar les taules i els sobres, i ja sabem quan hi han despeses sempre hi ha algú que xupa.

Invito als polítics i als jutges a les taules...sou vatros qui vos jugue-ho el poder, natros no perdrem res...per que no ens teniu respecte.