divendres, 30 de novembre del 2018

L'exposició Im-Perfectes de les Germanes Besolí rep el Premi Projecte Jove del Consell Comarcal del Baix Ebre


Dijous a la tarda es donaven els premis del Consell Comarcal del Baix Ebre. L'exposició Im-Perfectes de les Germanes Besolí va rebre el Premi Projecte Jove. Un reconeixement al treball que l'Olga Besolí i jo mateixa fem als instituts de la comarca. Im-Perfectes es una exposició creada per denunciar els perills del cànon de bellesa actual. Molt prim, molt jove i de raça blanca, aquest estàndard arrastra a moltes noies a malalties com l'anorèxia o la bulímia. 
El premi ens permetrà visitar més instituts del nostre territori. Seguirem conscienciant als nois i noies de que tots som perfectes per molt que la industria ens creí inseguretats per fer--nos grans consumidors dels seus productes.
Des de aquí volem agrair a moltes persones i entitats que ens han ajudat molt amb el nostre camí. Elles saben qui son. Però molt especialment a la Fundació Pere Mata i a les persones que col·laboren i treballen amb ella, per que es un plaer treballar amb professionals com ells.
Gracies al Consell Comarcal del Baix Ebre per confiar en nosaltres.
Im-perfectes es pot visitar a la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar, fins dimecres 5 de desembre, dia que ens visitaran els alumnes de l’institut Sòl de Riu.