dijous, 14 d’abril del 2016

Hacienda envia borradors de declaració individual on es conjunta per recaudar més

Hacienda ja ho tenim clar que no som tots. La ultima novetat o trampa que estan fent es enviar el borrador, a persones que habitualment feien la declaració conjunta, individual. Actualment i desgraciadament hi ha moltes llars on nomes entra un sou, per tant la parella es una carrega per que no ingressa. Els senyors del ministerio de hacienda han degut pensar que si per inèrcia surt individual les persones ho acceptaran rapid per la necessitat d'ingressos i de devolució rapida del retingut. El més indignant es que en pocs dies he trobat diferents casos al meu voltat on la diferencia entre individual i conjunta era de mes de 1000 euros. En un cas inclus l'ordinador no deixava marcar la casella de conjunta, la casella de individual estava fixa. 

Una es desconfiada i vaig pensar molta gent no es queixarà o no vera l'error. Només veuran que els hi retornen menys diners que l'any passat tenim els mateixos o menys ingressos.

Per confirmar la peli de por avui m'han dit que a hacienda hi havien unes coles brutals i que moltes persones tenien aquest mateix error. 

A vore si comencem a obrir els ulls i ens adonem que els lladres no son com a les pelis, son els que posen normes per enriquir-se i portar els diners a "Panamà" per exemple.