divendres, 8 de gener del 2016

Violacions a Alemanya per gestionar una immigració no desitjada

He estat treballant tots els Nadals, i quan sortia de treballar en família, els meus son molt importants per a que tot vagi bé. Ara que tinc un respiro veig que a Alemanya han agredit sexualment i robat a moltes noies joves, es diu que els agressors podrien ser uns 1000 coordinats ens diferents llocs. Que agafaven a noies joves entre 5 o 6 les hi robaven i les tocaven...Violacions s'han denunciat poques es veu que sabien els
limits perillosos legalment. Tots a cara descoberta en zona publica en dia de festa, la policia no ha vist res, no poden  agafar-los, només han retingut a tres però nomes li van tocar els genitals i la van magrejar, això no es important??? es veu que no. Pregunta,  un dia important de festa aquí on hi han aglomeracions hi ha poli per si passa algo, i no som els millors d'Europa. Algu em vol explicar com en un dia de festa a Colonia no hi ha poli, i que fa la poli quan mogollon de noies diuen que les han agredit...a cara descoberta per que no es pot detindre a ningú???

Tota la premsa, que per cert últimament escriu el que li passen textualment sense analitzar-ho comenta que tots eren musulmans, i que el problema era que estaven acollint i refugiant a molta gent sense mirar qui son.  Això fent memoria ens recorda que Merkel no volia acollir als refugiats Siris  i que va cedir per les demandes de la població.

Casualitat, soc massa gran per a creure en les casualitats, però si a Alemanya volen crear una fobia vers als refugiats o immigrants es molt dur agredir a una persona nativa sexualment, que passa només son dones joves. Amb les camares del carrer, dels negocis...no podem trobar-los..........uffffff son Alemanys o estem parlant de Torrente.

L'altre dia vaig llegir que un grup de dones de la India agredeixen als agressors sexuals per que no tenen defensa ni política ni judicial. Si seguim així i no puc confiar en que els meus dirigents respecten a les meves xiques com als seus fills, sortiran de festa en unes estisores al bolso, i la mama els explicarà com es talla de cop.