dimarts, 23 de juny del 2015

una nit per cremar trastes i lastres

Avui es la nit de Sant Joan, antigament abans del catolicisme es celebrava el solstici d'estiu. Es una festa on es tiren petards i on es fan fogueres, poques cada cop estan mes prohibides. L'anima de sant Joan es cremar els trastes vells, lo que fa nosa i tirar endavant, en una època com l'actual crec que molts de nosaltres necessitem renovar-nos, cremar vells papers dels calaixos, velles coses o lligams que ens aferren i no ens deixen avançar. Se que la màgia esta prohibida i  que no ens deixen cremar en fogueres al pati de casa, però mentalment podem transgredir totes les normes i aquesta nit cremarem tot allò que ens encorseta, lliga i no ens deixa creixer com a persones.
Podem cremar i deixar enrrere tot allò que no es bo per nosaltres, mai feu cas de les persones que vos diguen això es així no es pot canviar, es el sistema. Necessitem buscar arrels, preguntar  que volem i cap on anem i cremar tota la brossa que tenim pel camí. 
Si podeu i esteu vora la mar...no vos ho penseu deixeu complexes, banyadors i histories, banyar-se a la mar en nit de Sant Joan es com entendre que hi han coses massa importants com per a deixar-les passar per seguir el protocol social del sistema.
Bona nit nit de Sant Joan a tothom, bon solstici d'estiu recordeu que en cultures antigues es feien focs i les dones triaven al millor guerrer per engendrar....comte...es una nit màgica i encara que no ho cregueu  la màgia encara hi es entre nosaltres.
.