dimecres, 3 d’abril del 2013

Feijoo i la droga

El senyor Feijoo te problemes li van fer fotos anant de vacances en un narco...pobret diu que no sabia a que es dedicava. Clar tothom marxem de vacances en gent de molts diners que no sabem com es guanya el pa.Ja tenim antecedent senyores que no saben d'on han sortit els diners del seu marit ni el cotxe que te aparcat al garatge, princeses que no saben d'on treu els diners el seu home encara que siguen socis, etc La droga com la prostitució esta protegida pels de dalt perque els dona molts diners. Fa molts anys vivia en el casc antic , on la droga circulava lliurement. Hi havia un dia a la setmana on arribava i es feia el reparto. Natros ho sabiem per que el dia abans veies un cotxe de municipals parlant amb el pare d'un clan o familia de traficants. Al dia següent començaven a venir cotxes i motos bons, molt mes bons de lo que era habitual al barri, pero la policia no apareixia en tot el dia...era el dia del reparto.

Cada setmana passava el mateix...Tinc un amic d'un altra població que quan va entrar a policia li va dir al seu cap que  hi ha una furgona que repartia droga tal dia a tal lloc, la resposta va ser... vols continuar treballant...calla la boca i aparca el cotxe del alcalde.

Tothom sabem qui roba, qui trafica, qui tracta en dones...no ho han de saber ells??, hi han masa interessos, o sigue  diners. Sense el suport de dalt no podria existir...Fa una setmana anaven els inspectors de treball mareijant als propietaris de petits restaurants i bars a la costa, a 100 metres a la carretera noies sense papers, algunes menors, la majoria enganyades i forçades treballen per a traficant de fato i de dones....ningu els va preguntar res, ironic.