dimarts, 14 de desembre del 2010

Ester Besolí participa sl Supermercat d´Art de l´Anoia, que inaugura aquest divendres

El SARTC’10 programa diferents activitats relacionades amb el món del art

Del 17 de desembre al 5 de gener, l’Ateneu Igualadí transformarà el seu vestíbul per convertir-se en una sala d’exposicions, una galeria d’art, el SARTC’10.

El Supermercat d’Art de l’Anoia ja és tradicional que sigui apadrinat per un personatge conegut i relacionat amb el món de l’art. Enguany el padrí del SARTC’10 serà Lluís Llongueras, perruquer i artista.
Llongueras, a més de ser un reconegut estilista arreu del món, compagina la seva activitat amb la realització d’escultures. També ha fet fotografia, disseny, moda, decoració, arquitectura…
Lluís Llongueras serà al SARTC’10 el dia de la seva inauguració, el proper divendres 17 de desembre.
El SARTC’10, a més de les obres i el padrí, presenta un programa d’actes paral•lels que inclou diferents activitats. Així, el dia 18 de desembre podrem participar d’una jornada de l’Art Grafiti, el 22 de desembre a una taula rodona “Manipulació d’allò real en art”, i el 30 de desembre l’espectacle “Emocions cícliques”. Per tirar l’organització de totes aquestes activitats, l’Ateneu Igualadí compta amb la coorganització de la Kaserna i l’Escola d’Arts i Oficis “Gaspar Camps”.