dimarts, 24 de febrer del 2009

Setmana dedicada al día de la dona a Jesús


Pronte serà el dia de la dona, el diumenge 8 de març i aquest any l’ajuntament de Jesús ha organitzat tota una setmana d’actes. Des de la regiduria de la dona per fi ens trobem en un seguit d’actes vinculats a aquesta data tan senyalada.

Tot comença

el dilluns 2 de Març a les 17,30 fins les 20 es farà el taller "Dona i salut: espais de participació" a càrrec de Rosa Queralt a la Sala Jordi Brull de l’ajuntament de Jesús. Es farà un descans al mig amb pastes i cafè i es rifarà entre els assistents un quadre de l’artista jesusenca Carme Sabate.

Dimarts, a les 19,30 presentació del llibre "La força d’un batec” de Cinta Barberá presentat per Paco Vallespi, president de la lliga contra el càncer, també a la sala Jordi Brull. Aquest acte es superrecomanable, la Cinta te una força vital impressionant i ens explicarà la seva lluità per guanyar al càncer.

Dimecres, a les 19 inauguració de l’exposició de Mercè Rodoneda a l’espai d’exposicions de l´EMD de Jesús, a les 19,30 el club de lectura organitza la lectura del llibre "La plaça del diamant".

Divendres 6 de març a les 20 presentació del llibre "Port endins" de Vicent Pellicer.

Diumenge 8 i dia de la dona clausura de la setmana de la dona amb un concert a càrrec de Emili Panisello i Sofia a les 12 del migdia a la Pèrgola, allí farem un vermut per tancar la setmana d’una manera lúdica.