dimarts, 31 de desembre del 2013

Bon any nou...i adeu maleit 2013

Per fi s'acaba el maleit 2013...un any ple de misèria corrupcions, decepcions, i com diria el meu company moltes coses més acabades en ons com cabrons. Crec que tothom em acabat cansats de tanta ignorància i tant totalitarisme, el fet de que ple segle XXl des de tots els estaments públics et diuen que només hi ha una manera de fer les coses, i una manera correcta de viure em sembla trist, pobre i marginador.

Un any cruel per molta gent enganyada, primer pels que li van dir que no calia estudiar o simplement sense vocació li van ensenyar lo que contemplava la misèria de pla d'estudis del ministeri., despres per els que li van dir que no calia llegir el contracte i despres pels que li van dir que no podia fer res que les coses son així.

Sempre es pot fer algo, sempre ho podem canviar. Si no fos així jo dona no votaria, ni tindria un comte al meu nom. Només cal lluitar pel que creus, difícil, molt...

Aquest es l'any nostre de la gent del carrer, la que mirem los preus al super, es l'any on em de dir no puc o no vull, sense pors, sense misteris. Ja sabem que ens amenaçaran, que ens insultaran pero si no ets valent i defenses lo teu qui ho defensarà???

Un any nou fem-lo nostre. Deixem de creure en los que ens enganyen i seguim les creences que ens van ensenyar els avis. Un lladre es dolent, no es menteix, es respecten als avis i savis, ...no deixen que persones ignorants i dolentes ens diguen com em de viure, vestir o sentir.

No volem continuar ser un engranatge de la maquina de fer diners d'algun malvat digne d'una pel.licula de batman.

Bon any a tothom, ens trobarem pel carrer rient, vivint, llegint, sentint i sent feliços...

Es l'any buscat...rebuscat, i sigues mes tu que mai. Per que res ha funcionat, els has fet el plan, al jefe al sistema, al tio del banc i res ha funcionat. Sigues tu...autèntic, dona i reclama. Agafem aire per que aquest es un any bonic i volarem per molt caçadors que volguen viure de natros.

Bon any a tots els valents i molta força, i que tot el mal que han provocat els éssers miserables per enriquir-se  els retornen en forma de mal, dolor i misèria, que tota la foscor que han tirat damunt de la pobra gent caigui damunt d'ells en malalties, desgracies i tristor.

Bon any a tots los bons de cor...la resta, ...ens vorem les cares.

Ester Besolí