dijous, 20 de setembre del 2018

Im-Perfectes de les Germanes Besolí a les biblioteques


Im-Perfectes és una exposició multidisciplinària creada per les Germanes Besolí com a crítica i denúncia social sobre la manipulació i l’excessiva pressió existents en l’actualitat entorn al físic femení i als cànons de bellesa imposats.

Les Germanes Besolí , Ester i Olga, creem aquesta exposició multidisciplinària per moure consciències i fer un efecte rebot de les dones contra la pressió que hi ha sobre els cànons estètics.
Amb aquesta obra pretenem obrir els ulls i ensenyar que les dones no es senten insegures per que són lletges, grasses, baixes, morenes, o velles. Són insegures per que hi ha persones que es dediquen a convertir-les en una persona insegura fins el punt que estan disposades a invertir una part important del seu temps i dels seus ingressos econòmics a tapar la seva inseguretat amb productes que dissimulen i canvien la seva aparença.

Im-Perfectes compta amb el suport i la col·laboració de la Fundació Pere Mata, que ens aporta a cada xerrada dues professionals del món de la salut mental que informen dels greus problemes de benestar i salut que poden derivar de l'obsessió per tenir el cos estàndard que ens marca la moda.
Aquestes dues professionals, i mitjançant un audiovisual, fan entendre als grups d’estudiants com es genera i desenvolupa un trastorn de la conducta alimentària.