dissabte, 25 de novembre de 2017

Masclisme institucional el dia contra la violencia de gènere

Avui es 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere vers les dones.

Com cada any es realitzen actes i campanyes per prevenir i evitar que les dones siguin agredides.Vivim en món masclista on l'home te dret a tot, inclòs a violar i pegar a la companya. Es suposa que tenim lleis que ens diuen que som esser humans iguals, però no es veritat. Quan entrem als jutjats ens pregunten si vam cridar, com anàvem vestides o per que anàvem soles. La premsa diu que ens morin, quan ens maten. 

I l'estat fa campanyes per conscienciar-nos que hem de tenir cura, no beure, no anar per llocs foscos, no anar sola, etc. Si no prendrem mal. 

Una societat tan masclista que es incapaç de dir que un de cada 10 homes exerceix violència  contra les dones. Un cada 10 nois controlarà el mòbil de la seva parella, li dirà com ha d'anar vestida i si no ho fa com vol li pegarà. Cada any sobre 60 assassins maten a 60 dones o ex-dones. Cada festa hi han grups de nois que van en intencions de violar, preparat amb burundanga. La pregunta es quan pensem començar a educar en igualtat als nois. Vivim en una societat tan masclista que la impunitat per violar es brutal. Aquestes campanyes reafirmem el masclisme que vos estic comentant. Totes son d'aquest any