divendres, 22 de setembre del 2017

No volen que pensem, no volen que votem, no tenim por.



Policies regirant impremtes, detenen polítics....no per que hagin robat, per que volen votar. Visc en un territori on cada dos per tres algú entre a robar en una botiga o en un bar, i la policia et diu que no poden fer res. On hi ha prostíbuls, tràfics de drogues a lo ample, i es veu que no es pot fer res, on polítics reben comissions per obres i rotondes i no es pot fer res.
I ara volem votar simplement donar la nostra opinió sobre el tema territorial i ens envien vaixells plens de policies que si que poden fer coses.
Podem treure la conclusió que si es roba es per que voleu, que si es trafica en drogues o en persones es per que voleu, i per més inri no voleu que pensem, que triem i que participem.
DEMOCRÀCIA vol dir que el poble mana, tria, escull.
El dia 1 anirem a votar i espero que després vinguin moltes votacions per que el poder el te el poble i ha de tornar al poble i sortir dels despatxos.

Ahir vaig parlar amb molta gent del poble, per vore com estaven els ànims.
En una fabrica del territori, els propietaris han amenaçat als treballadors si guanya el si tancarem la fabrica i ens anirem fora. POR.
Uns altres senyors ben connectats que diuen que estan molt informats van dient als "abuelos" que no cobraran les pensions. POR.
Dues noies feien enquestes preguntant quin idioma parlàvem a casa i si ens sentíem incomodes amb tanta immigració, si el barri era perillós. POR.
Un cotxe de policia es va detindré al meu costat quan tirava tres caixes plenes de diaris i revistes al contenidor de paper. FEIEN POR.


No tenim por,
els meus avis van viure en por
per les amenaces constants de la guardia civil i els feixistes.
Per respecte a la historia no podem tornar atras i no podem tenir por,
el 1 d'octubre anirem a votar en familia, en una gran festa de llibertat.
per que no tenim por.