dimecres, 9 de novembre del 2016

Com ja sabien Trump ha guanyat, algú es pensava que deixarien la Casablanca en mans d'una dona

Trump ha guanyat les eleccions als EEUU. Tots els mitjans diuen que es un resultat sorprenent, inesperat. Fa dos dies parlava amb la meva germana estava clarissim que guanyaria Trump. Per que? Algú es creia de veritat que deixarien la direcció d'un país com EEUU en mans d'una dona. Segons diuen el vot hispa, amb el que Clinton contava no ha funcionat. Com pots contar en un vot que sabem que es masclista per excel·lència. Homes assentat en EEUU  de fa molt temps, preferiran que els hi posen un mur per que no entrin més immigrants abans que el mani una dona. Conec molts hispans i moltes vegades son molt més racistes e intolerants amb la immigració que els que son nascuts aquí. L'altre vot sorprenent segons conten es el de l'home blanc que no anava a votar per cansament i des motivació. Aquest cop ha esta motivat,  voto un home que sempre esta acompanyat de dones guapes, en èxit (no importa si esta poc preparat, si diu burrades) o una dona que te més èxit que la majoria d'homes (cosa inadmissible en dona, una dona d'èxit es una arrogant, presumptuosa i antipàtica). Es divertit pensar que a cap polític tio se'ls demana humilitat, senzillesa i simpatia, voleu exemples...Rajoy, Sanchez, ufffff crec que tots son arrogants i antipàtics.

Com era absolutament previsible no vorem una dona manant als EEUU, si no camvia la mentalitat de la gent i no canvien els estereotips, son més arrelats del que mos pensem. 

Per cert algú pot pensar que m'agradava Clinton. No, a mi em va deixar d'agradar quan es va posar a l' ombra del seu home per que va ser conscient que com a dona sola no podia pujar més. Tampoc m'agraden molts polítics que tinc pel voltant, però em cansa que es busquen raons de discurs quan hi han rebutjos molt més exterioritzats i viscerals.


Trump (i lo que s'espera d'una dona que molt bé va fer Clinton durant una época)
Ara s'ha sortit del paper de florero, garrotada.