dimecres, 20 de maig de 2009

Vull ser un autobus al Pais Vasc


Avui veient les noticies comentaven que tenim un altre violador múltiple al carrer. Els metges han dit que no esta rehabilitat, però segons justícia no es pot fer res s´ha de soltar. l´ultim que va sortir havia violat a 16 dones i nenes (algunes menors) li van posar 60 i pico d´anys crec, pero es clar nomes en va fer 16 a la preso. Periodistes i especialistes debaten a la televisió que tinguen aquesta gent una reincersio justa, perque ja han pagat el seu crim. No esta mal a aquest li ha surtit a un any per violació, les dones que jo conec que les han agredit d´aquesta manera tarden molt mes d´uny i de dos a pair el tema. Els profesionals (masculins la majoria) debaten el delicte de la violacio, com si fora un atracament. Mai es pot comparar. Una agresio tant bestia com es una violació, que pot deixarte tarada i trencarte la teva sexualitat amb un delicte de robatori per exemple.

Estem posan multes per sorolls, tancant a la gent a la preso per contaminació i una violació a una nena val un any, ole...senyors... Damunt encara respectarem els drets que te el violador quan surt, es clar, sempre per damunt dels drets que tenen les dones de caminar tranquiles pel carrer. Un periodista ha comentat que hi han deu violadors habituals, solts al nostre pais que han complert la condemna i que els metges han avisat que no estan curats.

Pero tranquils, l´unic que pot pasar es que li destrosent la vida a un altra dona...i ho comparen amb una estirada de bolso. Qui fos autobus al pais vasc, i no dona, perque cremar-lo implica 7 anys de preso.