dijous, 12 de juny del 2008

Comença la nostra aventura cap a Etiopia


Ara fa unes setmanes vam anar al metge a buscar uns resultats d´uns analisis. El metge em va dir que era molt dificil que jo pugues tenir criatures. Per lo que es veu l´unica part del cos que tinc petita es l´uter (no podia ser el cul), i per aixo el meu cos no aguantaria un embaras. Eusebi que es rapid de cap no s´ho va pensar i va dir "ADOPCIO". I aquí a començat la nostra aventura, en un munt de papers i de dubtes. El primer pas sera casar-nos, perque els matrimonis son els primers de la llista en adopció, lo que ens agradava vivir en pecado (jajajaj). Si voleu pasar el día 6 de Juliol, diumenge a partir de les 8 de la tarde a casa nostra a Jesus, sortidor de cervesa, pernil i pa en tomata (i molt cava es clar) per celebrar que enjaguem la nostra aventura. Anem a adoptar dos nens a Etiopia. Se que potser aquest missatge es molt personal pero vull compartir-lo en tots vosaltres, intentarem avisar a tothom perque volem brindar en tots vatros, sino es aixi disculpeu-nos i veniu igualment, necessitarem els vostres millors desitjos i la vostra energia per empenyer aquesta aventura. Gracies, vos esperem.

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Perdona, pero diria que, al nom del carrer on vius, tens un ball de lletres.

Jesús M. Tibau ha dit...

molta sort en el vostre projecte

Anònim ha dit...

Ei, visca les ments obertes i els esperits viatgers, que a Jesús (poble)també n'hi ha. Molta sort, i a lo millor ens presentem a la invitació de cervesa...

Fernando
P.S. I per la part legal que us toca: emhorabona pel casament ja, ja. De fet i de dret, quina cosa!

confettisdecolors ha dit...

Endavant parella, segur que us va genial. Espero que les criatures vinguen ben ràpid! Fareu una família molt xula! SORT!!!